Prins Bernhardstraat 011 Mijnen Media

Jeroen Mijnen

Prins Bernhardstraat 11
7064 GC Silvolde
T 06 10 93 55 32
www.mijnenmedia.nl

info@mijnenmedia.nl 

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Verhuisbericht:

Mijnen Media heeft Silvolde verlaten in januari 2023 en is verhuisd naar de Informaticaweg 5A in 7007 CP Doetinchem. Daar hebben ze een royale showroom én meer werkruimte om aan de online en offline uitstraling van uw bedrijf te werken.

Over Jeroen:

Jeroen Mijnen is geboren aan de Terborgseweg 45 in Silvolde. Na het Almende College Isala en Bluemers volgde hij de opleiding Ondernemer Groothandel aan het Graafschap College in Doetinchem. In 2010 studeerde hij af in de richting Small Business & Retail Management aan hogeschool Saxion in Enschede.

Hij liep stage bij meubelhandel Janssen International in Terborg en Zevenaar en werkte mee aan diverse beurzen in het buitenland. Ook was hij regelmatig te vinden bij meubelhandel Dock 10 in Terborg en Eibergen. Hij assisteerde Koen van den Hurk bij bandenhandel De Tol in Doetinchem en nam de zaken waar nadat Koen was uitgeschakeld door een ongeluk met een ontploffende band.

Vanaf 2007 leverde hij, naast zijn opleiding, hand-en-spandiensten in Mijnen Media, het bedrijf van zijn vader Leo Mijnen aan de Terborgseweg in Silvolde. In 2010 begon hij een eigen zaak op het gebied van web & design als shop in de shop van vader Leo. In 2012 kwam Jeroen in dienst bij Mijnen Media. Hij begon weer voor zichzelf met een online bedrijf in 2015.

In 2016 nam hij het bedrijf van vader erbij over en Leo kwam in dienst bij zoon Jeroen. Mijnen Media is actief op het gebied van webdesign, internetdiensten, fotografie, video, drukwerk en vormgeving. Het uitrollen van een complete campagne behoort tot de favoriete werkzaamheden. Leo kreeg van de medewerkers een hond cadeau. Balou is nu de mascotte van de onderneming.

Jeroen gaat graag op reis. In 2008 reisde hij met Bert Weeting naar Saoedi-Arabië voor de levering van pony’s en gevogelte. Ook ging hij met neef Wilfried Mijnen op zakenreis naar China en reisde daarnaast door Amerika en Nepal

In 2014 organiseerde Jeroen samen met Roy Liebrand en Ben te Broek het Gelders 50+ event in de SSP hal in Ulft.

De hobby van Jeroen was omstreeks 2005 karten op de baan in Eefde. Hij reed mee bij ‘de zware jongens’ in de KZ 125 klasse. Zijn trainingsmaatje Kevin Jansen uit het Terborgseveld werd Nederlands kampioen. Jeroen is nu lid van tennisvereniging De Paasberg en Sportclub Silvolde en houdt verder zijn conditie op peil met fitness. De Formule 1 bekijkt hij graag en regelmatig live.

Jeroen is lid van de ondernemersvereniging AJO (Achterhoekse Jonge Ondernemers).
Hij betreurt het beleid van de gemeente Oude IJsselstreek, dat volgens hem, jongeren uit het dorp wegjaagt.
Het vergunningenbeleid moet soepeler. De bureaucratie ontneemt de lust tot het organiseren van festiviteiten.

12-03-2018

 

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com