John van Osch

Gemeenteraad verkiezing 2022   Achterhoeks Democratisch Alternatief

Ik ben John van Osch, 65 jaar oud en woonachtig in Silvolde. Dit jaar  ben ik 45 jaar werkzaam bij PostNL. Ik sta op plaats 7 van de kieslijst en wil graag mijn steentje bijdragen als gemeenteraadslid of, in ieder geval, als lid van een van de gemeenteraadscommissies.

Mijn hobby is muziek maken op de harmonica (trekzak). Als geboren Achterhoeker ligt mijn hart in deze streek en voel ik mij hier thuis en op mijn gemak. Ik hou van  het afwisselende landschap, met het vee in de wei. Ook het rijke verenigingsleven, met niet alleen actieve sportverenigingen, maar ook muziekverenigingen, een veelheid aan koren en toneelverenigingen en de schutterijen, weet ik te waarderen.

Ik heb me altijd al erg betrokken gevoeld tot de politiek in onze gemeente, Oude IJsselstreek. Ik wil meedenken, meepraten en meebeslissen om onze leefomgeving net zo mooi, plezierig en veilig te houden als hij nu al is, en het zo mogelijk nog mooier te maken. Nu ik met pensioen ga, heb ik eindelijk tijd om hiermee bezig te gaan.

ADA is nieuw en verfrissend en spreekt mij echt aan. Ik voel me thuis tussen de andere kandidaten. Oude IJsselstreek is toe aan een nieuwe wind. 

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com